top of page

MINUSTA

Heisipin takana

Nimeni on Kaho Kwok (Kaho) ja olen kotoisin Hong Kongista. Joskus 80-luvun loppupuolella perheeni muutti Suomeen ja siitä asti olen asunut pääkaupunkiseudulla. 

Valokuvaamisen aloitin vuonna 2008 ja seitsemän vuotta myöhemmin perustin ensimmäisen yritykseni Like2capture.com, jolloin samalla alkoi yksisuuntainen tieni hääkuvaajana.

Ihmisten kohtaaminen ja ihmissuhteista oppiminen ovat minulle tärkeitä asioita ja häät ovatkin mielestäni paras paikka saada kokea nuo molemmat. Jokainen hääkuvaus merkitsee minulle henkilökohtaisesti pala historiaa ja tarinaa. Tarina, joka on kerrottu juuri minun visuaalisella tavallani tekee siitä erityisen. 

Nuorempana tykkäsin opiskella kieliä ja lukion aikana tulikin opiskeltua paljon ranskaa, ruotsia ja saksaa, mutta parhaiten puhun tällä hetkellä kuitenkin suomea, englantia ja kantonia. Minulta on joskus kysytty, että millä kielellä ajattelen niin en oikeastaan millään kielellä vaan ajatukseni koostuvat erilaisista kuvista. 

Asiakkaani arvostavat minussa eniten ammattimaisuuttani ja luotettavuuttani. Minun kanssani on helppoa sopia asioista ja pyrin aina toteuttamaan asiakkaiden toiveet. Mikäli sinua jännittää olla kameran edessä niin ei huolta. Osaan auttaa sinua rentoutumaan ja tunnet olosi mukavaksi kuvaustilanteessa. 

Kuvaan pääosin PK-seudulla, mutta mielelläni matkustan asiakkaiden tarpeiden mukaan myös kauemmaksi. Haluaisitko tietää minusta enemmän tai heräsikö tässä vaiheessa kysymyksiä? Laita minulle viestiä niin jutellaan lisää ja suunnitellaan teidän näköiset kuvaukset yhdessä. Sivun alalaidasta löytyy myös chat-painike, mikäli haluat päästä keskustelemaan nopeasti.

bottom of page